Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din Cugir a aflat că fiica sa fumează și a vrut s-o ia la bătaie – Adolescenta a chemat jandarmii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cugirean în vârstă de 37 de ani a aflat ca fiica sa fumează şi a vrut să-i aplice o corecţie fizică. Fata a apelat 112 şi a primit ajutor din partea unui echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică.

Apelul la 112 a fost recepţionat luni, 26 octombrie, la ora 14.15 şi venea din partea unei minore care solicita ajutor de urgenţă deoarece se temea de tatăl său. La domiciliul acesteia, situat pe strada Nicolae Copernic din Cugir a intervenit imediat un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un poliţist şi un jandarm.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că incidentul a izbucnit în momentul în care tatăl şi-a surprins fiica, minoră, fumând. I-a reproşat acest comportament şi, pe fondul alcoolului consumat şi a replicilor pe care le-ar fi primit de la fată, ar fi ajuns să o înjure, să o îmbrâncească şi să o ameninţe cu alte acte de violenţă, inclusiv cu aceea “că îi va băga ţigara aprinsă-n gura”. Cearta a luat amploare atunci când în ajutorul fetei a intervenit mama sa şi a culminat când cele două, temându-se pentru integritatea fizică, au părăsit locuinţa pentru a se refugia în vecini. Astfel, conflictul a continuat în stradă, soţul reproşându-i soţiei faptul că nu şi-a supravegheat suficient de bine fiica.

Jandarmul şi poliţistul au acţionat pentru aplanarea incidentului şi împiedicarea bărbatului de a–şi pune în practică ameninţările. Totodată, deoarece acesta prezenta urme de sânge pe mâini, l-au condus la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Pentru fapta săvârşită a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea