Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din Alba, turist în Munţii Făgăraş, salvat cu elicopterul SMURD, după un posibil atac cerebral

Ziarul Unirea

Publicat

în

elicopter SMURDUn bărbat din Ponor, Alba, suspectat că a suferit un atac cerebral în timp ce se afla în Munţii Făgăraş, a fost salvat de un elicopter SMURD şi dus de urgenţă la spital.

Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, se afla într-o drumeţie împreună cu cei doi copii ai lui, între Vârful Viştea şi Vârful Moldoveanu, la o altitudine de peste 2.000 de metri. Luni seară, bărbatul s-a simţit rău, iar copiii acestuia au sunat la 112, potrivit România TV.

Mai mulţi salvamontişti şi jandarmi au plecat după bărbat încă de luni seara, dar nu l-au putut transporta până la baza muntelui, având în vedere că se bănuia că a suferit un atac cerebral, drept urmare s-a solicitat un elicopter. Omul s-a simţit rău încă de luni seară, dar, din cauza stării sale, nu a putut fi coborât din munţi de către salvamontişti. Azi-dimineaţă, bărbatul a fost luat de un elicopter şi transportat la spitalul din Târgu Mureş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024 Primăria Cugir organizează joi și sâmbătă două acțiuni de ecologizare în oraș, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024. Citește și: Primăria Cugir va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea