Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un bărbat din Alba Iulia și-a lovit mama după ce s-a certat cu sora sa pentru că nu i-a plăcut mâncarea gătită

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba Iulia și-a lovit mama cu o solniță în cap după ce femeia a intervenit într-o ceartă între acesta și sora lui, iscată pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și acutizată de faptul că bărbatului nu i-a plăcut mâncarea gătită.

jandarmi - agresiunePurtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, locotenent colonel Cosmin Jurcoveț, a declarat că femeia lovită a fost o victimă colaterală între copiii săi, care s-au certat după ce fratelui mai mare nu i-a plăcut mâncarea gătită de sora sa. Bărbatul și-a lovit mama cu o solniță în cap, după ce femeia a încercat să-i calmeze.

Potrivit unui comunicat de presă trimis miercuri de IJJ Alba, incidentul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute într-un imobil situat pe strada Primăverii din municipiul Alba Iulia şi a fost semnalat la 112.

”La faţa locului, jandarmii au găsit o femeie care prezenta o plagă sângerândă la nivelul capului, apărută în urma unei lovituri pe care fiul ei i-ar fi aplicat-o cu o solniţă. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că femeia a fost rănită deoarece a intervenit într-o ceartă între cei doi copii ai săi, o fată în vârstă de 42 de ani şi un băiat, în vârstă de 44 de ani, care locuiesc împreună cu ea. Se pare că între cei doi există neînţelegeri mai vechi, acutizate de faptul că băiatul nu a apreciat supa gătită de sora sa. I-a reproşat fetei acest lucru şi… a început scandalul”, arată Jandarmeria Alba

În urma acestui incident, mama celor doi a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, iar agresorul a fost condus la Spitalul de Neuropsihiatrie, unde a rămas internat. În cauză, jandarmi au întocmit un proces verbal de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea