Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din Alba a bătut cu pumnii un coleg de școală de-al fiului său. Victima a chemat jandarmii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Sântimbru riscă să fie cercetat penal după ce a bătut un minor care, la rândul rău, se pare că îi ameninţase fiul. Incidentul s-a petrecut în apropierea autogării din municipiul reşedinţă de judeţ şi a fost aplanat de un echipaj de jandarmerie.

 

perchezitii jandarmi-dna001Potrivit Jandarmeriei Alba, “alertat printr-un apel la 112, luni, 16 noiembrie, la ora 14.12, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă în autogara din Alba Iulia deoarece un minor reclama faptul că ar fi fost bătut de două persoane. Extrem de agitat şi tulburat, reclamantul le-a relatat jandarmilor că, în timp ce aştepta autobuzul care urma să-l conducă la domiciliu, a fost lovit cu pumnii şi picioarele de doi bărbaţi. Mai mult, din relatările băiatului, care prezenta urme de lovituri la nivelul feţei şi avea dificultăţi în a-şi mişca piciorul stâng, a reieşit faptul că unul dintre agresori ar fi tatăl unui coleg de şcoală al acestuia.

 

Presupusul agresor, indicat de victimă, a fost căutat de jandarmi şi în scurt timp a fost identificat. Este vorba de un bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în localitatea Sântimbru, jud. Alba, care şi-a recunoscut fapta şi a motivat-o prin aceea că a vrut să-i aplice o corecţie minorului deoarece acesta i-ar fi ameninţat în repetate rânduri fiul, tot minor, cu acte de violenţă.

 

Existând suspiciuni rezonabile cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, în cauză jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea