Rămâi conectat

Sport

Un albaiulian de 13 ani, ambasadorul județului la Campionatul mondial de șah din Brazilia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 26 noiembrie 2014 -04 decembrie 2014 se desfășoară Campionatul Mondial Școlar de Șah din Brazilia.

George Ileana - 2014Județul Alba este reprezentat de George Ileană, un tânăr de 13 ani din Alba Iulia, care are în palmares numeroase trofee câștigate în țară și străinătate.

Campionatul este în desfășurare, iar George are în acest moment 6,5 puncte din 7, fiind în fruntea clasamentului.

Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, a fost organizat un concurs de blitz, iar George Ileană s-a clasat pe locul al II-lea.

Campionatul Mondial de șah școlar Brazilia 2014 se desfășoară în orașul Juiz de Fora situat la 189 km de Rio de Janeiro, în sud-estul Braziliei. Participă peste 500 de concurenți din 27 de țări, iar la categoria băieți 13 ani sunt 76 de jucători din 9 țări.

George Ileană este bursierul companiei IPEC, iar participarea lui la Campionatele Mondiale din Brazilia a fost posibilă prin sprijinul companiei din Alba Iulia.

IPEC Alba Iulia este o companie cu capital 100% românesc, înființată în anul 1991.

În 24 de ani IPEC SA  s-a transformat dintr-o afacere de familie în lider european în industria ceramică, de la o investiție de 100 de euro la o cifră de afaceri de peste 20 mil. Euro și peste 750 de angajați.

IPEC este partener cu universități de renume, inclusiv cu Universitatea „1 Decembrie 1918” și membru fondator al Școlii Profesionale Germane din Alba Iulia. Compania oferă stagii de practică pe întreg anul universitar,  burse elevilor și studenților merituoși.

Prin extinderea unității de producție ce va avea loc în prima parte a anului 2015, IPEC oferă oportunități de carieră în toate departamentele companiei. Posturi precum: ingineri IT, economiști, mecanici, electricieni sau operatori așteaptă să fie ocupate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea