Rămâi conectat

Curier Județean

Un albaiulian a câștigat, cu ajutorul soției sale, 1600 de euro la un concurs în direct

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cristi Câmpean din Alba Iulia a câștigat marți, 10 februarie, 1600 de euro la un concurs organizat la un post de radio național.

cupluAlbaiulianul a răspuns corect la primele trei întrebări şi a câştigat 800 de euro. După ce soţia lui, Codruţa, l-a îndemnat să meargă mai departe, Cristi a riscat din nou și a câştigat premiul de 1.600 de euro.

Se poate spune că avem de-a face cu o echipă soț – soție model. Ar putea fi de asemenea un bun exemplu pentru soți, de a merge mai des “pe mâna” soțiilor lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea