Rămâi conectat

Sport

Ultimul test amical: Volei Alba-Blaj – CSM Satu Mare, astăzi, ora 17.30

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nou-promovata CSM Satu Mare este ultimul adversar al echipei blăjene în această perioadă de pregătire, partida amicală fiind programată astăzi de la ora 17.30, în Sala „Timotei Cipariu”. Exact cu o săptămână înaintea derby-ului de la Bacău, cu campioana Ştiinţa, din runda inaugurală a stagiunii elevele antrenorului Branko Gajic încearcă să bifeze ultimele retuşuri tehnico-tactice în perspectiva unui campionat extrem de dificil.

Volei Alba-Blaj a câştigat toate întâlnirile de verificare, 10 la număr, ultima fiind la Târgovişte anunţându-şi intenţiile de atacare a finalei mari, în  condiţiile în care va debuta şi în competiţiile continentale. La finalul săptămânii, efectivului din „Mica Romă” i se va alătura şi ultima achiziţie, internaţionala bulgară Tsvetelina Zarkova, prezentă recent la Campionatul Mondial de volei din Italia cu echipa naţională a ţării sale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea