Rămâi conectat

Curier Județean

Tulburător! Cauza morții adolescentului din Alba, deslușită. A inhalat intenționat gaz dintr-o butelie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma necropsiei cadavrului minorului de 17 ani din Măgina găsit decedat miercuri în podul unui garaj, medicii legiști au stabilit că „moartea a fost violentă şi s-a datorat intoxicării voluntare cu o substanță gazoasă”.

De altfel, cu ocazia cercetării locului faptei, efectuată de poliţişti, lângă cadavrul minorului s-a găsit o butelie cu gaz butan. Cercetările sunt continuate.

Vă reamintim că la data de 29 iulie, în jurul orelor 21,43, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată cu privire la faptul că un minor în vârstă de 17 ani, din Măgina, a fost găsit decedat, în podul unui garaj.

Potrivit IPJ Alba, cu ocazia examinării sumare a cadavrului, efectuată de echipa de cercetare deplasată la faţa locului, pe corpul minorului, nu au fost identificate urme de violenţă.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Aiud, urmând ca medicii legişti să efectueze necropsia şi să stabilească cauza morţii.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat

Bogdan Ilea

Publicat

în

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat În data de 24, la Sebeș și 25 aprilie, la Cugir, ascoiația „La Pas”, alături de companiile Star Transmission & Star Assembly, organizează evenimentul „Bucuria Florilor.” Pentru a celebra ziua biodiversității oamenii care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea