Rămâi conectat

Curier Județean

Tribunalul Alba a prelungit arestul la domiciliu a baronului de Hunedoara și a celorlalți patru inculpați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mircea Moloţ, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Hunedoara, se va afla astăzi în fața judecătorilor de la Tribunalului Alba care vor analiza solicitarea DNA Alba Iulia de prelungire a măsurii de arestare preventivă a acestuia şi a celorlalţi patru inculpaţi în dosarul de corupţie.

UPDATE:  Cei 5 inculpaţi vor rămâne în arest pentru încă 30 de zile, începând cu data de 8 ianuarie 2015, a decis luni instanța Tribunalului Alba. Decizia nu este definitivă..

Astfel, Mircea Moloț – „baronul” de Hunedoara, ginerele său – Venter Robertto-Patrick, fostul vicepreşedinte al Consiliului Județean Hunedoara – Balint Tiberiu Ioan şi oamenii de afaceri – Pup Emanoil Milică şi Axinte Vasile ar putea scăpa de regimul de arest la domiciliu.

Decizia Tribunalului Alba nu este definitivă, ultimul cuvânt în acest sens îl vor avea judecătorii de la Curtea de Apel Alba Iulia.

Mircea Moloţ este suspendat din funcţia de preşedinte al CJ Hunedoara atâta timp cât se află în arest (preventiv sau la domiciliu). Acesta a demisionat din toate funcţiile de conducere deţinute în PNL (preşedinte PNL Hunedoara şi vicepreşedinte PNL la nivel naţional).

Procurorii DNA îl suspectează pe Mircea Molot de infractiuni de coruptie – abuz in serviciu, favorizarea unei companii la o licitatie publica in schimbul subcontractarii unor lucrari catre firma ginerelui sau.

Amintim ca procurorii anticoruptie au efectuat la inceputul lunii noiembrie 18 perchezitii domiciliare in mai multe locuri din judetul Hunedoara, printre care sediul unei institutii publice si sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, arata un comunicat al institutiei. Perchezitii au avut loc si acasa la presedintele Consiliului Judetean Hunedoara


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amenzi de peste 47.000 de lei date de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenzi de peste 47.000 de lei date de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC Miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea