Rămâi conectat

Actualitate

Trei scandalagii din Cugir, reținuți după ce au agresat alte patru persoane în fața unui local din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut 3 bărbaţi din Cugir, care în noaptea de 08/09 octombrie au tulburat liniştea publică şi au agresat 4 persoane ce se aflau în faţa unui local public din Alba Iulia. Cei 3 vor fi prezentaţi în procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

inchisoareLa data de 09.10.2016, în jurul orelor 04.10,  Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că în apropierea unui local public de pe strada Teilor din municipiu, s-a produs un scandal în urma căruia mai multe persoane au fost agresate.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, iar în urma investigaţiilor efectuate, persoanele implicate în incident au fost identificate.

În sarcina lui C.S., de 36 de ani S.A.V., de 31 de ani şi S.P.I., de 19 ani, toţi din Cugir, judeţul Alba, s-au reţinut fapte de lovire şi alte violenţe ce ar fi fost comise asupra a 4 tineri din municipiul Alba Iulia precum şi fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Victimele infracţiunii de lovire, cu vârste cuprinse între 26 şi 44 de ani, au primit îngrijiri medicale la spitalul din Alba Iulia, fără a rămâne internate.

Cei 3 bărbaţi din Cugir au fost reţinuţi de polițiști, urmând ca în cursul zilei de azi, 10 octombrie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea