Rămâi conectat

Politică Administrație

Trei fermieri populari vor să câștige primăriile din Lunca Mureșului, Berghin și Ighiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Mișcării Populare Alba, Clement Negruț, a prezentat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, candidații de la primăriile Lunca Mureșului, Berghin și Ighiu. Toți trei sunt de meserie fermieri.

MP Alba02

Finna Ernest, în vârstă de 31 de ani, candidează la Lunca Mureșului. Acesta deține o fermă și un teren agricol.

”M-am hotărât să mă implic în viața politică mai intens pentru că este necesar. Ne privește pe toți, cei din Lunca Mureșului, în ce condiții vrem să trăim. Ideea principală este să realizez ceva în comună. Situația în care ne aflăm acum e una foarte dramatică”, a afirmat Finna.

Stanciu Cornel, în vârstă de 36 de ani, candidează la Ighiu. Acesta deține o fermă de animale și e președintele asociației crescătorilor de animale din Ighiu.

”În Ighiu tineretul nu are nici condiții, nici perspectivă de viitor. Vreau să ofer posibilități prietenilor plecați în străinătate care vin acasă deoarece pe raza comunei nu se poate face nimic. Vrem să oferim Ighiului o creștere din toate punctele de vedere. Nu sunt nici măcar treceri de pietoni, să nu mai vorbim de trotuare sau locuri de joacă”, a afirmat Stanciu.

Coman Mihai, în vârstă de 25 de ani, candidează la Berghin. Acesta a absolvit Facultatea de Drept a  Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

”Dețin o fermă de animale de familie și lucrez într-o companie de transport. Am ales să candidez la Primăria Berghin deoarece consider că e nevoie de o schimbare și, noi, tinerii să avem o șansă să ne punem în valoare. Să ajutăm la ridicarea comunei”, a spus Coman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea