Rămâi conectat

Sport

Transferul lui Gicu Grozav la Dinamo în impas! Litigiul cu Terek Groznîi reduce şansele “câinilor” de a-l achiziţiona pe ex-unirist

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Surse din cadrul clubului din Stefan cel Mare spun că transferul lui Gicu Grozav la Dinamo are sanse foarte mici să se realizeze, din pricina problemelor iscate de conflictul cu Terek Groznîi. Situatia contractuală a jucătorului i-a determinat pe “câini” să facă pasul inapoi. Gicu Grozav a ajuns la un acord cu formatia din Stefan cel Mare pentru un contract valabil pe sase luni. Din pacate sansele ca atacantul sa evolueze sub comanda lui Mihai Teja sunt foarte mici. Asta pentru fotbalistul se afla in litigiu cu Terek Groznîi, echipa care a platit pentru el 2,7 milioane de dolari. De altfel, din pricina acestui diferent, Dinamo nu l-a inclus în lotul deplasat miercuri în Antalya pentru primul stagiu centralizat pe atacantul Gheorghe Grozav, care s-a înţeles cu gruparea FC Dinamo în priviniţa unui contract, dar nu a rezolvat litigiul cu clubul rus Terek Groznîi.
*Dinamo poate raspunde in solidar
Confirm cancan.ro, din acest motiv, Grozav nu a fost prezentat oficial. Surse din cadrul clubului spun ca situatia nepotului lui Cornel Talnar este foarte complicata, asta pentru ca rusii nu vor sa renunte la el si cer 2,5 milioane de euro pentru a-l lasa sa plece. Mai mult, procesul prin care Gicu poate fi declarat liber va dura, iar daca va primi carte verde provizorie si va juca la Dinamo, iar apoi nu va castiga litigiul, fotbalistul va fi nevoit sa plateasca despagubiri uriase. Mai mult, daca initial credeau ca echipa nu va avea probleme, s-a constatat ca si Dinamo poate raspunde in solidar! “Sunt sanse foarte mici ca Gicu sa joace pentru noi, iar Daniel Stanciu, cel care l-a adus, si-a dat seama care sunt riscurile”, a spus unul dintre sefii “cainilor”. Mai mult, in ultimele zile, sefii lui Dinamo au primit mai multe semnale din partea cecenilor, cei care au dat de inteles ca nu vor renunta. „Patronii lor sunt fosrte influenti si periculosi”, a precizat un impresar care a lucrat cu echipa din Groznai.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea