Rămâi conectat

Politică Administrație

Traian Ursaleș: Numărul angajaților în Consiliul Județean Alba s-a dublat în 12 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul județean Traian Ursaleș s-a opus proiectului de hotărâre privind aprobarea reorganizării aparatului de specialitate al Consiliului Județean Alba invocând numărul mare al angajaților la care ar ajunge instituția.

Traian Ursales01Traian Ursaleș a declarat că în mandatul 2004-2008 CJ Alba avea 94-96 de angajați, la începutul anului 2012 erau 160 de angajați, iar prin acest proiect numărul angajaților ar ajunge la 183.

”Mai bine mai puțini angajați, le dai salariul mai mare, le dai atribuții și le ceri și performanță. Mai puțini, bani mai mulți, responsabilitate mai multă”, a cerut Ursaleș.

Proiectul a trecut, însă, cu votul majorității consilierilor județeni.

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a declarat, în schimb, că problema este că nu se găsesc specialiști în care să lucreze în administrație de câți are nevoie instituția.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea