Rămâi conectat

Politică Administrație

Traian Băsescu, convins că Mircea Hava va câștiga și în 2016 Primăria Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul președinte al României Traian Băsescu s-a arătat convins, duminică seara, că Mircea Hava va câștiga și în 2016 Primăria municipiului Alba Iulia.

Traian Basescu la Metes118Traian Băsescu a vorbit la România TV despre lupta dintre PSD și PNL la alegerile locale – cele două mari partide din România –, opinând că în unele localități câștigător ar putea fi al treilea partid, Mișcarea Populară.

Cu toate acestea, Băsescu i-a dat ”câștigători siguri” pe Falcă, la Arad, pe Hava, la Alba Iulia, sau pe Boc, la Cluj-Napoca. Acestea în condițiile în care pentru Primăria Alba Iulia candidează și deputatul MP Clement Negruț. PSD nu și-a anunțat, oficial, candidatul. Hava candidează pentru al șaselea mandat.

Mircea Hava (59 de ani) a fost numit săptămâna trecută președinte interimar unic al filialei PNL Alba.

Candidatul PNL pentru Consiliul Județean Alba este Ion Dumitrel.

În 2016, preşedinţii consiilor judeţene vor fi aleşi indirect prin vot secret al consilierilor judeţeni, cu majoritate simplă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea