Rămâi conectat

Ştirea zilei

TRAGEDIE: Un renumit tehnician dentar din Alba Iulia și-a pierdut viața pe pârtia de schi de la Voineasa

Ziarul Unirea

Publicat

în

moldoveanu adrianUn bărbat din Alba Iulia și-a pierdut viața, vineri, în stațiunea Voineasa, după ce a suferit un accident la schi. Este vorba despre Adrian Dorin Moldoveanu, un renumit tehnician dentar, în vârstă de 40 de ani. Acesta ar fi căzut pe una dintre pârtii și ar fi suferit leziuni extrem de grave în zona pieptului, după ce s-a izbit puternic de un ciot de lemn. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea – Alina Teodorescu, tragedia de la Transalpina Ski Resort Voineasa s-a petrecut vineri, în jurul prânzului.

UPDATE: Șeful Serviciului Salvamont Vâlcea, Mircea Lera, a declarat pentru ziarulunirea.ro că bărbatul a fost observat căzut la patru metri în afara pârtiei, de un salvamontist aflat în patrulă, și că a fost coborât la baza pârtiei semiconștient.

Din informațiile primite de la jandarmii montani, în zona în care a fost găsit Adrian schiatul era interzis.

 La fața locului a fost solicitată și intervenția unui elicopter SMURD, însă din păcate bărbatul nu a putut fi salvat. Se pare că acesta se afla în stop cardio-respirator și nu s-a reușit stabilizarea lui. În zadar au încercat medicii să-l resusciteze, fiind declarat decesul.

Adrian M. se afla la Voineasa împreună cu alți prieteni și era cunoscut ca un schior experimentat. De asemenea, era un pasionat al sporturilor extreme în general. Adrian era căsătorit și avea doi copii.

sursa foto: facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie Damaris Vasinc, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, s-a calificat al treilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de istorie. Citește și: FOTO: Andra și Sarah eleve la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea