Rămâi conectat

Ştirea zilei

Top 20 mari contribuabili la bugetul local al municipiului Sebeș

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Firmele care au contribuit cel mai mult, prin plata taxelor și impozitelor, la bugetul local al municipiului Sebeș

La Sebeș, duduie economia, și la propriu, și la figurat, mari companii locale, naționale și internaționale au ales acest tabel contrbmunicipiu pentru a-și amplasa sediile ori sateliții și produc cu succes de la produse rezultate din prelucrarea lemnului, cutii de viteză pentru automobile de lux, până la înghețată, bere și șosete. Cu alte cuvinte, la Sebeș avem de toate.

Potrivit cifrelor puse la dispoziție de administrația locală, anul trecut, impozitele și taxele locale au fost colectate în proporție de 89,06 la sută, cu o cifră încasată de 7.274.024 lei. La această sumă au contribuit și potentele persoane fizice la care am făcut referire mai sus, 12,08 la sută din totalul încasărilor fiind reprezentat de contribuția la bugetul local a celui mai puternic agent economic de pe raza municipiului, Kronospan Sebeș SA.

Vă prezentăm mai jos top 20 mari contribuabili, raportat la procentul cu care au contribuit în anul 2014 la bugetul local al municipiului în care își desfășoară activitatea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea