Rămâi conectat

Politică Administrație

Tinerii liberali au organizat un nou concurs dedicat evoluțiilor în domeniul educației

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada lunilor februarie – martie 2016, Comisia Națională de Educație a TNL (CNE-TNL) a organizat un interesant concurs pentru elevi și studenți, de această dată tema fiind „Politici educaționale de succes în România de azi”. Concursul a fost parte a selecției organizată pentru stabilirea participanților la Școala de Primăvară CNE-TNL de anul acesta și a avut două secțiuni, în funcție de limitele de vârstă ale participanților (15 – 19 ani și 20 – 24 de ani). Alături de eseu, competitorii au trebuit să trimită și o scrisoare de intenție, însoțită de un CV.

Cei 10 câștigători vor participa, alături de alți circa 60 de tineri din țară, la Școala de primăvară CNE-TNL de la Câmpulung Moldovenesc din perioada 21 – 24 aprilie a.c. Evenimentul, la care au fost invitați mai mulți lideri ai PNL și TNL va cuprinde activități diverse (seminarii cu subiecte politice, activități in-door și out-door, vizitare de obiective cultural-istorice ș.a.m.d.) și se înscrie în seria de evenimente dedicate tinerilor pe care Tineretul Național Liberal le propune în anul 2016.

Printre cei 10 câștigători se numără și un tânăr din județul Alba. Este vorba de Eduard Râșteiu, din Ocna Mureș, student la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, care a pregătit un eseu cu titlul: „Fundamente psiho-pedagogice ale educației eficiente”.

Felicitări tuturor participanților!

Prof. Adrian SIMION, vicepreședinte TNL Alba, președinte Comisia Națională de Educație a TNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea