Rămâi conectat

Curier Județean

Tineri din Cugir ”săltați” de jandarmi, de pe stradă – s-au îmbătat, au înjurat trecătorii și au spart un geam

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aflaţi într-un loc public din oraşul Cugir, doi localnici care erau sub influenţa băuturilor alcoolice se distrau agresând verbal trecătorii. Pentru că au fost ignoraţi şi nu au găsit pe nimeni cu care să se certe s-au răzbunat spărgând fereastra unei locuinţe. În prezent, amândoi riscă să fie cercetaţi penal.

Printr-un apel la 112, joi, 28 mai a .c., la ora 18.50 s-a semnalat faptul că două persoane aflate în vădită stare de ebrietate acostează într-un mod agresiv trecătorii de pe strada Drăgana din oraşul Cugir. În ajutorul apelantului s-a deplasat de urgenţă un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un politist şi un jandarm care a constatat că persoanele recalcitrante fugiseră, dar nu înainte de a distruge o fereastră a unui imobil din zonă.

Pornind de la semnalmentele oferite de martorii oculari poliţistul şi jandarmul au plecat în căutarea celor doi, depistându-i pe strada I.B. Deleanu din localitate. Unul dintre aceştia prezenta urme de sânge pe unul dintre braţe – ceea ce ar fi putut indica faptul că el era autorul distrugerii de mai devreme – drept pentru care au fost invitaţi la sediul poliţiei în vederea clarificării situaţiei. Total necooperanţi cu forţele de ordine, au refuzat să se conformeze indicaţiilor acestora fiind nevoie de încătuşarea unuia dintre ei şi conducerea forţată.

Identificaţi ca fiind Ghe. R. (27 de ani) şi Vasile D. (21 de ani), ambii domiciliati în Cugir, au fost sancţionaţi cu câte o amendă în valoare de 200 de lei. Totodată, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea faptei de distrugere, în cauză a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, urmând ca Poliţia Oraşului Cugir să continue cercetările.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea