Rămâi conectat

Curier Județean

Tineri din Blaj prinși în flagrant, în timp ce furau bani dintr-un magazin

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi tineri din Blaj au fost depistaţi, în flagrant delict, în timp ce încercau să sustragă bani dintr-un magazin din oraş. Unul din ei a fost reţinut şi va fi prezentat în faţa magistraţilor.

La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 2.45, o patrulă mixtă, formată din agenţi de siguranţă publică şi jandarmi, i-a surprins, în flagrant delict, pe H.G.F., de 19 ani şi pe un minor de 14 ani, ambii din municipiul Blaj, în timp ce sustrăgeau bani, dintr-un magazin situat pe strada Eroilor din municipiul Blaj, în care au pătruns prin efracţie.

Suma de 809 lei, sustrasă de cei doi tineri, a fost recuperată şi restituită reprezentanţilor magazinului.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi tineri sunt bănuiţi şi de comiterea, în aceeași noapte, a unui furt dintr-un alt magazin, situat la parterul unui bloc de pe aceeaşi stradă, de unde au sustras suma de 20 de lei.

La data de 01.06.2016, faţă de H.G.F., poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 02 iunie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea