Rămâi conectat

Politică Administrație

Teren de minifotbal de 190.000 de euro, în cartierul ”Lumea Nouă” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat, luni, în ședința extraordinară, documentația tehnico-economică pentru pentru obiectivul de investiţii “Amenajare bază sportivă -Lumea nouă- Alba Iulia”.

Este vorba de amenajarea unui teren de minifotbal, în suprafață de 946 mp, înconjurat de alei, pentru care administrația locală pune ”la bătaie” suma de 844.626 de lei (reprezentând 187.861 de euro).

”Pentru amenajarea terenului de minifotbal au fost alocaţi 1.381 mp din totului suprafeţei dr 50.000 mp. În conformitate cu situația actuală, ternul va fi amplasat pe str. Gheorghe Şincai, în imediata vecinătate a târgului aflat în partea de Sud-Vest a terenului studiat. Accesul în incintă se face din strada Gherghe Şincai, în acest sens fiind proiectat un acces pietonul. Amenajare incintă: alei pietonale, amenajare spații verzi plantate și înierbate. Accesul pe terenul de mini-fotbal se face prin intermediul unei porţi cu dimensiunile de 2,90 m x 2,50 m. Împrejmuirea prevăzută se va realiza pe toate laturile terenului cu stâlpi metalici si închidere cu plasă de sârmă plastifiată de culoare verde cu înălțimea de 4,00 m, și plasă polipropilenă de culoare verde, până la înălțimea de +8,60 m. Terenul de sport se va realiza din gazon sintetic amplasat pe o placă de beton armat de 10 cm, care va fi turnată pe o pernă de balast de 50 cm grosime”, se arată în raportul de specialitate al proiectului.

Ca utilități, construcţia va avea instalaţie electrică prin racord la reţeaua de joasă tensiune existentă în zonă; instalaţie de apă rece prin racord la reţeaua de apă a localității (se va monta o cișmea pentru apă potabilă și un racord cu robinet și furtun pentru igienizarea platformei ecologice); două toalete ecologice; gestionarea deşeurilor menajere se va face prin intermediul unei miniplatforme ecologice.

Finanțarea se va face din bugetul local și alte surse constituite conform legii iar termentul de execuție este de 12 luni de la data semnării contractului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea