Rămâi conectat

Curier Județean

Țepari din Huedin prinși de polițiști după ce au înșelat o vânzătoare din Abrud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Abrud au identificat, cu operativitate, 3 persoane bănuite de înşelăciune şi furt, fapte sesizate de reprezentanta unui magazin din oraş. Întregul prejudiciu a fost recuperat.

La data de 22.03.2017, în jurul orelor 19.10, Politia Oraşului Abrud a fost sesizată de către vânzătoarea unui magazin din oraş, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de înşelăciune.

Cu ajutorul informaţiilor oferite de victimă, la scurt timp de la sesizarea faptei, patrula intercomunală de siguranţă publică, a depistat şi oprit în trafic, pe DN 74, pe raza localităţii Bucium Cerbu, un autoturism în care se aflau 4 persoane, 3 bărbaţi şi o femeie, ce corespundeau deschierilor făcute de victimă.

Se pare că, în seara de 22 martie, în jurul orei 19.00, femeia, în vârstă de 30 de ani şi doi dintre tinerii identificaţi în autoturism, toţi din oraşul Huedin, judeţul Cluj, au intrat într-un magazin din Abrud unde s-au prezentat, la casă, cu bunuri în valoare de 20 de lei, pe care au intenţionat să le plătească cu o bancnotă de 500 de lei. Ulterior femeia i-a spus casierei că s-a răzgândit şi i-a cerut bancnota înapoi, însă la restituirea restului primit, a dat cu 200 de lei mai puţin.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, în timp ce s-a aflat în magazin, femeia a sustras diverse bunuri, în valoare totală de 450 de lei, pe care le-a ascuns într-o sacoşă.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit reprezentanţilor societăţii comerciale păgubite, iar faţă de femeia de 30 de ani au întocmit dosar penal în care este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de înşelăciune şi furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea