Rămâi conectat

Actualitate

„Țepar” prin internet, depistat de poliţiştii din Alba Iulia după ce a înșelat un albaiulian

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Foarte multe persoane din Alba și din întreaga țară au căzut victime șarlatanilor care vând diferite produse pe internet, fără ca aceste produse să fie cele prezentate în anunțuri. Majoritatea victimelor au rămas cu paguba, pentru că potrivit polițiștilor, cumpărătorul își asumă niște riscuri când folosește această modalitate de a face cumpărături.

De această dată, un albaiulian care a sesizat înșelăciunea a cărui victimă a fost în luna iunie s-a trezit 4 luni mai târziu, când nimeni nu se mai aștepta că polițiștii din Alba l-au identificat pe țepar tocmai în județul Dîmbovița și i-au recuperat paguba.

Marți 20 noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune comisă prin intermediul internetului, faptă în legătură cu care au fost sesizaţi în luna iunie 2012.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că M.M., de 24 de ani, din comuna Vlădeni, judeţul Dîmboviţa a vândut, unui cetăţean din Alba Iulia, prin intermediul unui site, un telefon mobil ale cărui caracteristici nu corespundeau cu cele prezentate în oferta de vânzare.

Prejudiciul cauzat prin fapta bărbatului, în valoare de 230 lei, a fost recuperat şi restituit păgubitului.

Faţă de M.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii înşelăciune.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea