Rămâi conectat

Sport

Tensiuni şi sancţiuni la Performanţa Ighiu! Bold şi Mintaş – pedepsiţi de conducere: rezilierea contractelor sau… Liga a V-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

bold-performanta-ighiuTensiunile continuă la Performanţa Ighiu şi după demiterea antrenorului Adorian Himcinschi, doi dintre jucători, Bold şi Mintaş, fiind la un mic pas să se despartă de divizionara terţă, pe fondul nemulţumirilor acumulate.

Cei doi vor fi sancţionaţi în mod categoric, pentru lipsă de randament. Fie vom rezila contractele de comun acord, fie vor juca doar la Liga a V-a„, a fost tranşant primarul Traian Rusu.

*Bold: „Nu comentez nimic deocamdată”

Deocamdată nu comentez nimic! Sunt jucător sub contract şi trebuie să mai port o discuţie cu conducerea pe această temă„, a explicat Florin Bold. Aseară, Bold a solicitat documentele pentru a încheia colaborarea cu Performanţa, iar Mintaş nu a mai fost primit la antrenamente, cei doi dorind să-şi rezilieze înţelegerile.

Bold ne-a transmis că nu mai continuă cu antrenorul Vasile Ursu, care i-a imputat randamentul modest, prin care a contribuit la plecarea lui Himcinschi. Cu Mintaş trebuie să mai vorbim, dar şi aici există unele discuţii contradictorii”, a comentat preşedintele Gheorghe Dănilă. Jucătorii au fost anunţaţi că nu vor beneficia de prime, până când situaţia din clasament nu se va redresa.

*Discuţii tensionate, Bold a plecat!

Luni, în urma unor discuţii contradictorii cu oficialii ighieni şi noul antrenor Vasile Ursu, respectivii fotbalişti şi-au spus punctul de vedere, ajungându-se la acuze reciproce şi schimburi dure de replici. Bold a plecat, refuzând să se antreneze, în cazul acestuia fiind aproape sigur că nu va continua, jucătorul de bandă părăsind echipa.

În schimb Mintaş a bifat şedinţa de pregătire, însă există şanse mari să fie sancţionat pentru indisciplină şi să nu mai fie inclus în lot. „Bold a refuzat să se antreneze şi urmează să discute cu preşedintele chestiuni financiare şi de contract. La Mintaş sunt mai multe chestiuni de lămurit, urmează să ne decidem„, a precizat Vasile Ursu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea