Rămâi conectat

Ştirea Ta

Tendinţe în coafuri pentru sezonul toamnă-iarnă 2011 – 2012

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Coafurile pentru sezonul toamnă-iarnă se remarcă prin varietate şi accente de efect.
lCoafurile cu breton – Bretonul revine în forţă în tendinţele coafurilor de toamnă. Se poartă bretonul drept care acoperă sprâncenele. Conferă un aer misterios privirii şi un plus de atitudine. Restul părului este lăsat liber, încreţit sau prins într-o coadă lejeră. Orice coafură cu breton pune în valoare trăsăturile feţei şi poate schimba radical înfăţişarea.
lPărul drept – Naturaleţea nu pierde teren nici în sezonul de toamnă. Aşadar, părul desprins purtat nonşalant pe spate se înscrie în categoria coafurilor în tendinţe. Totuşi, pentru a fi în trend, trebuie să respecţi o condiţie. Îndreaptă foarte bine părul, în special vârfurile şi optează pentru o cărare pe mijloc sau într-o parte.
lCozile împletite – împletiturile capătă o alură diafană, extrem de romantică în acest sezon. Se poartă cozile împletite, cât mai creative, accesorizate cu agrafe fantezie. Dacă îţi era dor de perioada copilăriei, acum este momentul perfect să experimentezi coafurile preferate. Prinde-ţi părul în două codiţe şi uneşte-le la bază sau creează o împletitură spic modernă. Ţi se par idei demodate?
lCocurile – În acest sezon se poartă cocurile variate. Dacă în timpul verii au fost la modă cocurile simple în stil balerină, de această dată hairstiliştii au lansat o diversitate de modele. Pe podiumurile internaţionale au fost prezentate o multitudine de modele: de la cocuri elegante, răsucite până la coafuri în stil neglijent prinse cât mai creativ.
lCozile în stil neglijent – Coada de cal clasică nu mai este la mare căutare. Hairstiliştii pun accent pe naturaleţe, aşadar aduc în prim plan cozile prinse pe fugă, aparent neglijente. Bineînţeles, este vorba de o neglijenţă studiată, deoarece părul este tapat la bază, iar coada are un aspect elegant.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea