Rămâi conectat

Curier Județean

Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia, premiat la Cluj-Napoca pentru spectacolul ”Povestea lui Muck cel Mic”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Afis POVESTEA LUI MUCK CEL MICTeatrul de Păpuși ”Prichindel” Alba Iulia a participat, în perioada 17 – 21 octombrie 2016, la cea de-a 15-a ediţie a Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „PUCK” Cluj-Napoca cu spectacolul ”Povestea lui Muck cel Mic”, regia Todor Valov (Bulgaria), câștigând premiul special al juriului pentru atmosfera spectacolului, scenografia spectacolului fiind semnată de doamna Natalia Gocheva (Bulgaria).

Juriul competiției a fost condus de Slobodan Markovic, director și selector al Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii Subotica – Serbia și a fost format din teatrologul Eugenia Sarvari, lectorul universitar Katona József, profesorul și dramaturgul Ovidiu Pecican și scenograful Epaminonda Tiotiu.

„Suntem foarte bucuroși pentru faptul că am câștigat acest premiu! Reprezintă o răsplată a muncii noastre și o recunoaștere valorică venită din partea specialiștilor. Am crezut mult în această echipă care și-a confirmat valoarea artistică anul acesta și la Galaţi în cadrul Festivalului Internațional de Animație GULLIVER, câștigând Premiul pentru Originalitate Scenografică. Felicit întreaga echipă a acestui spectacol pentru premiu și vă așteptăm la teatru”, a declarat Ioana Bogățan, managerul teatrului albaiulian.

Echipa spectacol:

Distribuția: Ramona Mincu Benchea, Irina Melnic, Teodora Popa, Viorica Boda, Radu Hăprian Dan, Mădălin Costea

Construcție păpuși: Masters of puppets Sofia – Bulgaria

Realizare costume: Mirela Tămășan

Lumini: Ovidiu Tămășan

Sunet: Florin Andrea

Tehnicieni scenă: Ilie Petrescu, Horia Oarga.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea