Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Taxa auto: şoferii nu îşi mai pot recupera banii pe cale amiabilă de la stat. Ce alternative au aceştia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şoferii care au plătit taxele auto, nu îşi mai pot recupera banii pe cale amiabilă de la stat. Şi asta pentru că odată cu abrogarea ordonanţei, au dispărut şi metodele prin care aceşti bani să fie returnaţi.

Există totuşi şi altă variantă de recuperare a sumelor pentru taxele auto. Declaraţiile au fost făcute de însuşi Ministrul Mediului, Daniel Constantin.

Cine credea că până acum poate depune pur şi simplu un dosar la ANAF şi să îşi recupereze banii pe cale amiabilă eşalonat, timp de 5 ani de zile, acum nu mai are nicio şansă, din păcate. Singura variantă rămâne instanţa de judecată. Procesul poate dura până la un an, iar cheltuielile de judecată pot depăşi chiar şi 1.200 de lei.

 Astfel că autorităţile române au două alternative pentru a regla această problemă: fie emit o nouă ordonanţă, fie emit o lege exclusivă prin care să fie menţionate regulile de bază prin care aceşti bani să poată fi recuperaţi de şoferii români.
Sursa: antena3.ro

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea