Rămâi conectat

Actualitate

Târgul de antichităţi şi artizanat de la Alba Mall a fost vizitat de sute de albaiulieni ·TÂRGUL HANDMADE & VINTAGE ALBA MALL – Ediţia a VI-a:

Alexandra Mates

Publicat

în

Timp de trei zile,respectiv vineri,sâmbătă şi duminică în Piaţeta Centrală Alba Mall din municipiul Alba Iulia sute de persoane au vizitat Târgul HANDMADE & VINTAGE,aflat la cea de-a VI-a ediţie,dedicată în special Sărbătorilor de Iarnă. Aşa cum sublinează şi Administraţia Alba Mall  într-un comunicat ,povestea lucrurilor fără etichetă la Alba Mall a Târgului de Antichităţi şi Artizanat s-a bucurat de un real succes. Datorită interesului crescut de care au dat dovadă albaiulienii cu privire la produsele unicat cât şi povestea lor, Centrul Comercial Alba Mall a readus în atenţia vizitatorilor expozanţi din toate colţurile ţării, într-o ediţie dedicată cadourilor de iarnă. Ca de fiecare dată, Târgul s-a adresat tuturor vârstelor, toţi cei prezenţi putând găsi: producători de handmade (artizani): accesorii, articole cusute, din lemn, bijuterii, croşetat, îmbrăcăminte, mobilă, obiecte de gospodărie, etc; colecţionari /comercianţi de antichităţi, anticariat: mobilă, oglinzi, cărţi, filatelie, numismatică, pictură, obiecte de artă, sculpturi, accesorii, etc; vânzători de modă veche cu articole vintage.

  Alexandra MATEŞ

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea