Rămâi conectat

Sport

“Ţânţarul”, la Luceafărul Oradea | Cornel Ţălnar rămâne în Liga a 2-a, urmând să se dueleze cu Bogdan Andone şi Alex Pelici

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul albaiulian Cornel Ţălnar rămâne în Liga a 2-a, „Ţânţarul” urmând să preia din stagiunea viitoare pe Luceafărul Oradea, după ce sezonul precedent a pregătit pe FC Braşov, cu care s-a clasat pe poziţia a 7-a în ierarhia eşalonului secund.

În vârstă de 60 de ani, Cornel Ţălnar a purtat deja tratative cu oficialii grupării din Sânmarin şi, după toate probabilităţile, se va prezenta luni, la reunirea lotului bihorenilor. „Am discutat, lucrurile par în regulă, dar mai sunt câteva amănunte de pus la punct. Ne gândim  la o campanie de transferuri importantă, să vedem ce jucători vor reuşi să aducem, pentru un obiectiv important, o clasare cât mai sus”, a menţionat Cornel Ţălnar, ce va fi ajutat, la fel ca şi sub Tâmpa, de secundul Florentin Petre. „Voi merge cu nea Cornel şi la acest proiect. Îl voi ajuta încă un sezon, apoi mă voi axa pe cariera de antrenor principal“, a spus şi Florentin Petre, citat de liga2.ro.

Pe a doua scenă mai sunt antrenori originari din Alba, sau care au conchetat cu fotbalul din judeţ, instalaţi în funcţii după încheierea campionatului. Astfel, nou-promovata AFC Hermannstadt l-a numit pe ex-uniristul Alexandru Pelici, iar aiudeanul Bogdan Andone a acceptat provocarea venită de la ASU Poli Timişoara, după ce a activat la Olimpia Satu Mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea