Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tânărul din Cugir, reținut de DIICOT pentru trafic de droguri, arestat preventiv de Tribunalul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânărul din Cugir, reținut joi de procurorii DIICOT Alba Iulia în urma unor percheziții și audieri, a fost arestat, vineri, pentru 30 de zile de Tribunalul Alba. decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia.

mascatiPe lângă acesta, un alt tânăr este cercetat pe control judiciar.

”Admite propunerea Ministerului Public – DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia şi în consecinţă: În baza art. 226 alin. 1 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1 şi 4 lit. e Cpp ?i art. 223 alin. 2 Cpp dispune arestarea preventivă a inculpatului ROMOȘAN RAUL MIHAI – …pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 11.11.2016 până la data de 10.12.2016, inclusiv. În baza art.275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia, iar suma de 130 lei reprezentând onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpat va fi virat în contul BCAJ Alba din fondurile Ministerului Justi?iei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul și de la comunicare cu reprezentantul parchetului. Pronunţată în camera de consiliu, azi 11.11.2016, ora 13:30”, se arată în soluția pe scurt publicată pe portalul Tribunalului Alba.

Potrivit unor surse,  în urma acestei acțiuni oamenii legii au pus în aplicare un număr de 15 mandate de aducere.

Inculpatul reţinut de procurorii DIICOT Alba Iulia se ocupa şi cu comercializarea cannabisului.

În timpul percheziţiei desfăşurate la domiciliul celor doi inculpaţi, procurorii au descoperit ”masă vegetală” şi obiecte destinate consumului de droguri.

La sediul DIICOT Alba Iulia au fost audiaţi în cursul zilei mai mulţi consumatori din oraşul Cugir. Drogurile se consumau de multe ori la locuinţa inculpaţilor.

Cercetările vizează săvârşirea infracţiunilor de deţinere, vânzare şi punerea la dispoziţie a unei locuinţe pentru consum de droguri de risc. Inculpatul reţinut va fi prezentat vineri la Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt efectuate în colaborare cu BCCO Alba Iulia.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea