Rămâi conectat

Curier Județean

Tânărul din Abrud, care și-a pierdut viața în accident de mașină, împlinise 20 de ani cu doar 5 zile înainte. ”Drum lin, Valentin!„ – mesaje postate pe facebook de prietenii îndurerați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vestea fulgerătoare a morții tânărului de 20 de ani din Abrud, care și-a pierdut viața în urma unui tragic accident de mașină, i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut. Pe pagina de socializare facebook au început să curgă mesajele de condoleanțe, prin care prietenii îndurerați transmit ultimele gânduri.

Dumnezeu să te ierte comănescule.. nu o să te uit niciodată!”

”Dumnezeu să te ierte! Doar ce ți-am spus La mulți ani, iar acum îmi iau rămas bun! Foarte trist!”

„Cuvintele sunt de prisos. Drum lin, Valentin! Condoleanțe familiei!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe contul tânărului, pentru care viața s-a încheiat brusc azi-dimineață.

Valentin Comănescu a decedat miercuri dimineața, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat într-un pârâu. Acesta se afla în mașină cu un prieten, A.M. de 22 de ani, tot din Abrud, și se îndreptau spre Alba Iulia. La trecerea peste podul Râului Abrudel, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu balustrada de la pod și s-a răsturnat în albia râului.  În urma coliziunii, cei doi au fost proiectați afară din autoturism fiind găsiți pe malul apei. În urma accidentului, victimele au fost transportate la Spitalul orăşenesc Abrud. Valentin a decedat la spital, iar prietenul său a rămas internat în stare gravă. Potrivit IPJ Alba, cei doi nu purtau centura de siguranţă.

Valentin împlinise 20 de ani cu doar 5 zile înainte, în data de 10 februarie, și era student la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, UBB Cluj-Napoca.

Sincere condoleanțe și multă putere familiei îndurerate!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea