Rămâi conectat

Actualitate

Tânărul de 25 de ani din Cugir, care a condus beat, fără permis și a provocat un accident, reținut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânărul din Cugir ce a condus un autoturism, fără a poseda permis de conducere, fiind sub influenţa alcoolului şi a provocat un accident soldat cu pagube materiale, a fost reţinut.

Miercuri, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de H.G.G., de 25 de ani, din Cugir, ce este cercetat pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

În cursul zilei de azi, 24 martie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Reamintim că marți, în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei 2 Politie Rurală Vinţu de Jos, au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Şibot, cu privire la faptul că i-a fost acroşat autoturismul ce era parcat în apropierea unei benzinării din comună, iar şoferul celuilalt autoturism şi-a continuat drumul.

Poliţiştii au demarat activităţile, în vederea identificării şoferului vinovat de producerea accidentului, iar la scurt timp acesta a fost găsit, pe raza oraşului Cugir.

În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor, poliţiştii au constatat că H.G.G., de 25 de ani, din Cugir, nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, poliţiştii au constatat că autoturismul i-a fost încredinţat tânărului, de către proprietarul autoturismului, un bărbat de 45 de ani, din Cugir, cu toate că ştia că nu deține permis de conducere.(C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea