Rămâi conectat

Curier Județean

Tânărul de 22 de ani din Teiuș, care a provocat un scandal într-un local din oraș și a agresat doi bărbați, ARESTAT preventiv pentru 30 de zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânărul din Teiuş, reţinut de poliţişti după ce a provocat un scandal într-un local public din oraş, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

La data de 12 octombrie 2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pe R.D.E., de 22 de ani, din Teiuş, reţinut pentru tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Procurorii au dispus, faţă de acesta, punerea în mişcare a acţiunii penale şi l-au prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud, cu propunere de arestare preventivă.

Faţă de R.D.E. instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Reamintim că la data de 11.10.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de R.D.E., de 22 de ani, din Teiuş care este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 10/11.10.2016, în timp ce se afla într-un local public din Teiuş, a provocat un scandal şi i-a agresat pe doi bărbaţi prezenţi în local. Comportamentul agresiv al tânărului a continuat şi după intervenţia poliţiştilor, motiv pentru care a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Oraşului Teiuş, pentru identificare şi continuarea cercetărilor. Faţă de R.D.E. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști Un tânăr de 18 ani din Zlatna s-a răsturnat pe malul râului Ampoi cu o autoutilitară de la serviciu. După cercetările efectuate de polițiști s-a aflat că acesta nu avea permis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea