Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr șofer din Mirăslău depistat, în trafic, cu alcoolemie – record: 1,97 mg/l. Alți trei conducători auto, mai puțin ”afumați”, au fost opriți la Bucerdea Vinoasă, Blaj și Gârbova

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru șoferi din Alba au avut ghinion în minivacanța de Rusalii după ce au chefuit și apoi s-au urcat la volan. Aceștia au fost depistați în trafic, de polițiști, iar acum sunt cercetați pentru conducere sub influenșa alcoolului.

Recordul de alcoolemie îl deține un tânăr de 24 de ani, din Mirăslău, surprins în data de 18.06.2016, în jurul ore 01.45, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Digului din Ocna Mureş. În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, în jurul orei 14.20, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos în timp ce acţionau pe raza localităţii Bucerdea Vinoasă, au oprit pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Alba Iulia. Pentru acesta etilotestul a arătat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul respirat, fiind condus, ulterior, la spitalul din Alba Iulia, tot pentru recoltare de mostre de sânge. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere suspendat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere cu permisul suspendat şi conducere sub influenţa alcoolului.

În jurul orei 23.40, tot sâmbătă, pe strada Timotei Cipariu din Blaj, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Blaj, care conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Blaj, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 01.35, poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, au oprit pentru control, pe raza comunei Gârbova, o autoutilitară ce era condusă de un localnic, F.N.R., în vârstă de 45 de ani. Pentru acesta etilotestul a arătat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autorizaţia provizorie de circulaţie a autoutilitarei era expirată din aprilie 2015.

Faţă de F.N.R., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat. (Z.U.)

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii Alba Iulia se pregătește pentru cea de-a XV-a ediție a Târgului de carte Alba Transilvania care va avea loc în data de 10-12 mai, pe esplanada Muzeului Național al Unirii.  Trei zile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea