Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Șpring cercetat de polițiști după ce a sustras o bicicletă – paguba a fost evaluată la 2.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Sebeş l-au depistat cu operativitate pe un tânăr din comuna Şpring, care a sustras bicicleta unui cetăţean din municipiu. Bicicleta a fost recuperată şi restituită păgubitului.

furt bicicleta ”În fapt, la data de 03.09.2015, în jurul orei 21.30, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un cetăţean din Sebeş cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul amiezii, i-a fost sustrasă bicicleta ce o lăsase în scara blocului. Valoarea acesteia fost estimată de reclamant la 2.000 de lei”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş şi cu sprijinul jandarmilor, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată.

Se pare că, L.C.P., de 18 ani, din comuna Şpring, a profitat de faptul că bicicleta era lăsată în scara blocului, neasigurată, şi a sustras-o, iar ulterior a vândut-o.

Poliţiştii au reuşit să o recupereze şi au restituit-o păgubitului, iar faţă de L.C.P. au întocmit dosar penal pentru furt. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lui activităţi infracționale. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea