Rămâi conectat

Actualitate

Tânăr din Apuseni cercetat penal pentru că i-a încredințat autoturismul unui prieten fără permis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 5 februarie 2016, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Bistra s-au autosesizat cu privire la o suspiciune infracțiune comisă în luna decembrie de un tânăr de 19 ani din comună.

Potrivit IPJ Alba, “în seara zilei de 18 decembrie 2015, B. R., de 19 ani, din comuna Bistra,  judeţul Alba, i-a încredinţat unui tânăr de 18 ani, din comuna Bistra, un autoturism pentru a-l conduce, cunoscând că acesta nu posedă permis de conducere. Ulterior autoturismul a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

Evenimentul rutier a fost sesizat de B.R. doar în data de 19 decembrie 2015, cînd acesta a declarat în fals că el a condus autoturismul, şi l-a determinat pe tânăr să declare că a fost pasager în autoturism.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals în declaraţii, încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere şi a infracţiunilor de instigare la fals în declaraţii.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea