Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Abrud, angajat la un hotel din Șugag, a tăiat cablurile de la camerele de supraveghere și și-a furat patronul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr de 23 de ani, din Abrud care a distrus mai multe bunuri şi a furat o sumă de bani, din hotelul unde era angajat. 

La data de 24 mai a.c., poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de D.F.D., de 23 de ani, din Abrud, judeţul Alba, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt şi distrugere.

Se pare că, în noaptea de 23 spre 24 mai 2017, în timp ce se afla într-un hotel din comuna Şugag, tânărul, angajat al hotelului, a sustras suma de 1.200 de lei, a distrus mai multe obiecte de mobilier şi obiecte electronice şi a tăiat cablurile de la camerele de supraveghere ale hotelului.

Urmează ca în cursul zilei de azi, 25 mai, tânărul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea