Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr de 24 de ani din comuna Sâncel, prins de polițiști la volan beat criță și fără permis de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 24 de ani din comuna Sâncel este cercetat de polițiști după ce a fost prins conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere.

Potrivit IPJ Alba, luni, 30.01.2017, în jurul orei 08.20, poliţiştii rutieri din Blaj l-au depistat pe B.D., de 24 de ani, din comuna Sîncel, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În plus, în urma testării tânărului au aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce trebuie să știe candidații

Bogdan Ilea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce trebuie să știe candidații Au început înscrierile pentru sesiunea iulie-august 2024 la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia. Termenul limită este până în 19 mai. La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,UNIREA” al judeţului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea