Rămâi conectat

Actualitate

Tânăr de 22 de ani din Teiuș, reținut de polițiști după ce a făcut scandal într-un local din oraș și a agresat doi bărbați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

minor retinutPoliţiştii din Teiuş au reţinut un tânăr ce a provocat un scandal într-un local public din oraş şi a avut un comportament agresiv faţă de cei prezenţi. Acesta va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale. 

La data de 11 octombrie 2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de R.D.E., de 22 de ani, din Teiuş care este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 10/11.10.2016, în timp ce se afla într-un local public din Teiuş, a provocat un scandal şi i-a agresat pe doi bărbaţi prezenţi în local. Comportamentul agresiv al tânărului a continuat şi după intervenţia poliţiştilor, motiv pentru care a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Oraşului Teiuş, pentru identificare şi continuarea cercetărilor.

Faţă de R.D.E. a fost luată măsura reţinerii, urmând ca în cursul zilei de azi, 12 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

 foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea