Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr de 22 de ani din județul Mureș, reţinut de poliţiştii din Alba Iulia. Este bănuit de comiterea mai multor furturi comise pe raza municipiului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr din judeţul Mureş care este bănuit de comiterea unui furt  dintr-un garaj. Tânărul mai este cercetat şi pentru alte furturi sau tentative de furt, comise pe raza municipiului Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 13.03.2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe R.F.T., de 22 de ani, din comuna Adămuş, judeţul Mureş, ca persoană bănuită de comiterea unui furt prin care a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 200 de lei.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 25 ianuarie a.c., a forţat încuietoarea unui garaj, iar din interior a sustras mai multe bunuri ( scule, obiecte  decorative etc).

Acesta mai este cercetat de poliţiştii din Alba Iulia şi pentru alte furturi şi tentative de furt, comise de la începutul anului 2017, pe raza municipiului Alba Iulia.

R.F.T. a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 14.03.2017, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea