Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr de 21 de ani, din Vințu de Jos, reţinut și cercetat pentru delapidare – este suspectat că și-a păgubit angajatorul cu peste 19.000 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul cercetărilor efectuate de către poliţiştii din Alba Iulia a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de S.C., de 21 de ani, din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, cercetat pentru comiterea infracţiunii de „delapidare”.

În sarcina tânărului, poliţiştii au reţinut faptul că în cursul zilei de 24.06.2015, în calitate de angajat, cu atribuţii de gestiune, al unei societăţi comerciale din comuna Vinţu de Jos, şi-a însuşit pe nedrept, din casieria societăţii, suma de aproximativ de 19.722 lei provenită din încasări.

S.C. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba.

Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „delapidare”, faptă prev. De art. 295, alin 1 din Codul penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț în interiorul unei locuințe: Pompierii s-au deplasat la fața locului

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț în interiorul unei locuințe: Pompierii s-au deplasat la fața locului Un incendiu a izbucnit în jurul orei 12:30, în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț, în interiorul unei camere al unei locuințe. Pompierii din Alba Iulia intervin cu 2 autospeciale pentru localizarea și stingerea incendiului. Detașamentul de pompieri Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea