Rămâi conectat

Curier Județean

Tâlhar din București prins după ce a dat două ”lovituri” în Blaj – A atacat, pe stradă, un bărbat și o adolescentă și le-a sustras un lanț de aur, un telefon și bani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Blaj l-au identificat şi reţinut pe un bărbat din municipiul Bucureşti, bănuit de comiterea de fapte de tâlhărie. A fost prezentat în faţa magistraţilor şi va fi cercetat în stare de arest preventiv.

La data de 17.03.2017, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat pe C.C., de 46 de ani, din municipiul Bucureşti, care locuia fără forme legale în Blaj, ca persoană bănuită de comiterea a două fapte de tâlhărie reclamate poliţiei în data de 17 martie a.c..

În sarcina lui C.C. s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 16 martie, în timp ce se afla în faţa unui local public din Blaj, i-a sustras, prin violenţă, un lanţ de aur, unui tânăr de 30 de ani.

În aceeaşi seară, a abordat-o pe o minoră de 17 ani, sub pretextul că vrea s-o ajute să care plasele cu cumpărături şi, prin violenţă, a deposedat-o de telefonul mobil şi o sumă de bani.

Faţă de C.C. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 18.03.2017 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj şi judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Blaj care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis mandat, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis aceste fapte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea