Rămâi conectat

Politică Administrație

SURSE: Înghesuială la PNL Alba pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare

Ziarul Unirea

Publicat

în

În această perioadă, orice membru al PNL Alba care dorește să candideze la alegerile parlamentare și crede că este potrivit pentru un post de parlamentar, își poate depune candidatura la sediul partidului din Alba Iulia.

Potrivit unor surse din interiorul partidului, deja sunt nouă membri care și-au exprimat dorința de a candida, cinci dintre aceștia făcând parte din vechiul PNL, iar patru din vechiul PDL. Este vorba despre Florin Roman, Dan Simedru, Cornel Berindei, Dumitru Fulea, Gabriel Pleșa, Alexandru Pereș, Corneliu Olar, Sorin Bumb și Silviu Ponoran.

Cu toate că liderii PNL Alba încă nu au explicat, oficial, care va fi modalitatea de desemnare a candidaților, putem deja presupune care sunt favoriții, respectiv pe cine va trimite partidul în Parlament. Astfel, cel mai probabil Alexandru Pereș își va continua cariera politică la Senat, în timp ce Florin Roman și Dan Simedru se vor lupta pentru locul 1 pe lista pentru deputați, primul având cele mai mar șanse, caz în care Simedru ar putea coborî chiat pe locul 3.

Nu va lipsi nici un ”deja vu” – o încercare a ”Deputatului Moților”, Corneliu Olar, de a ajunge pe un loc eligibil (locul 2) pe lista internă, soldată, credem noi, cu un eșec, Sorin Bumb având toate șansele să ocupe un loc în fața lui (iar asta numai dacă nu va apare pe listă, între timp, un nume și mai ”apropiat” de conducerea județeană a partidului).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea