Rămâi conectat

Sport

Şurianu Sebeş – Viitorul Spicul Daia Română, finala Cupei României | Paul Ciucă, antrenorul dăienilor: „avem 1 la sută şanse, dar ne vom bate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, pe Arena CSO din Cugir se dispută o interesantă finală de Cupa României, faza judeţeană, între Viitorul Spicul Daia Română şi Şurianu Sebeş, cluburi tinere, înfiinţate în urmă cu 3 ani.

Dacă pentru echipa din „Arini” disputarea ultimului act reprezintă o mormalitate, Şurianu Sebeş câştigând detaşat Liga a IV-a şi urmând să susţină barajul de promovare în eşalonul terţ, prezenţa în finală a dăienilor lui Paul Ciucă este o veritabilă surpriză.

*Paul Ciucă: „Cele mai mari performanţe din istoria fotbalului dăian”

Finalistele au încheiat Liga a IV-a pe podium, Şurianu pe locul întâi, iar Viitorul Spicul pe locul al treilea, diferenţa fiind de 17 puncte. Şurianu a parafat parafarea matematică în retur tocmai cu un meci câştigat pe teren propriu, cu Viitorul Spicul, în etapa a 22-a, în 9 mai, scor 2-0.

2014 este şi anul în care Daia Română a avut reprezentare la acest nivel, Dalia Sport pierzând finala Cupei României, faza judeţeană, la Galda de Jos, cu Inter Ciugud.

*Viitorul Spicul, marea revelaţie a stagiunii!

Şurianu Sebeş are prima şansă, a doua şansă, a treia şi chiar a 99-a, dar noi ne vom bate pentru acel 1 la sută din şanse„, este declaraţia antrenorului-jucător Paul Ciucă înaintea duelului cu campioana judeţului Alba, Viitorul Spicul Daia Română având probleme de lot, cu numai 14-15 jucători valizi. „Finala de cupă şi mai ales locul trei obţinut în campionat sunt cele mai mari performanţe din istoria fotbalului dăian. Şi această performanţă este cu atât mai mare, cu cât 80 la sută din lot este format din jucători localnici„, a admis Paul Ciucă, cel care a mai avut ca şi antrenor o finală de Cupa României, cu Performanţa Ighiu, câştigată pe „Cetate”, 3-0 cu Cuprirom Abrud.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița 0-1, la pauză, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. *0-1, MIN. 7: R. BĂLAN a deschis scorul cu o lovitură de cap din 8 metri, în stânga portarului, după o centrae din stânga, din lovitură liberă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea