Rămâi conectat

Sport

Şurianu Sebeş, la un pas de dispariţie! Neînscriere în Liga a 3-a, dar şi pericol de a închide porţile pentru trupa din „Arini”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campioana judeţului Alba, Şurianu Sebeş, a trecut de la extaz la agonie şi după ce a cunoscut bucuria realizării eventului judeţean (câştigarea Ligii a IV-a şi a Cupei României), plus câştigarea barajului de promovare în Liga a 3-a, trupa din „Arini” riscă să dispară, inclusiv din Liga a 4-a, din motive financiare.

Pe lângă neînscrierea în Liga a 3-a, termenul limită fiind astăzi, 20 iulie, gruparea din Sebeş este în pericol să se desfiinţeze, neavând siguranţa începerii viitoarei stagiuni în Liga a 4-a!Practic Şurianu Sebeş se dezintegrează încet, dar sigur, nebuloasa şi incertitudinea fiind la loc de cinste!

Asta chiar dacă miercuri seara pe ultima sută de metri a apărut o veste şoc de salvare a echipei, iar primăria municipiului Sebeş are prevăzută săptămâna viitoare, în 26 iulie, o şedinţă dedicată fotbalului.

Totuşi, luni, 24 iulie este prevăzută reunirea lotului, însă Doru Oancea nu ştie ce jucători mai are la dispoziţie, criza financiară fiind evidentă. Echipierii Şurianului, în marea majoritate au evoluat în acest an fără a-şi primi drepturile, aşteptând ca promovarea în Liga a 3-a să rezolve şi chestiunea pecuniară, însă nu s-a întâmplat, ba dimpotrivă!

Astfel, Şt. Radu, M. Neagu şi N. Bănică au primit actele şi sunt în curtea divizionarei terţe Metalurgistul Cugir, iar jucătorii au fost anunţaţi că îşi vor primi dezlegările, dacă vor dori să plece spre alte echipe. În vara trecută, la fel s-a întâmplat şi cu Mureşul Vinţu de Jos, iar jucătorii s-au răspândit rapid: Tat, F. Morar, N. Rus şi S. Culda au ajuns la Unirea Alba Iulia, D. Ianc şi An. Samoilă la Sportul Petreşti, antrenorul Ştefan Fogoroşi cu Apetri la Dalia Sport Daia Română, Bratima şi An. Moldovan la Hermannstadt Sibiu, G. Goronea – Industria Galda, I. Tătar, Măd. Popa, Stoianof sau S. Iacşa – la Metalurgistul Cugir.

Înfiinţată în 2014, Şurianu Sebeş a strălucit în al treilea an de activitate în al 4-lea eşalon, anul trecut terminând pe poziţia secundă, iar în 2015 pe locul al 4-lea, fiind mereu printre protagonistele celui de-al 4-lea eşalon! În ciuda eforturilor noastre de a lua legătura cu oficialii formaţiei, astăzi, apelurile noastre au fost sortite eşecului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea