Rămâi conectat

Sport

Supremia Golf Cup – un eveniment sportiv ce devine tradiţie!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania Supremia Grup va organiza sâmbăta 7 mai 2011 cea de-a treia ediţie a unui eveniment sportiv ce se impune incet dar sigur in lumea jucătorilor de golf si devine tradiţie: Supremia Golf Cup!

Supremia Grup a inregistrat anul acesta la Oficiul de Stat pentru Invenţii si Mărci (OSIM) marca Supremia Golf Cup.

Evenimentul, organizat in incinta Clubului de Golf Paul Tomita din localitatea Pianu de Jos, cu scopul de a stimula practicarea sportului in aer liber si de a exploata potenţialul business va reuni ca si in anii precedenţi, un număr de peste 200 de persoane reprezentând elita jucătorilor de golf amator din tara si străinătate, parteneri si colaboratori, reprezentanţi ai oficialităţilor locale si ai mass-media.

Supremia Golf Cup este un turneu OPEN, inscrierea fiind libera. La competie se inscriu anual jucători de golf amator, legitimaţi la unul din cluburile de golf membre ale Federaţiei Romane de Golf sau Federaţiei Internationale de Golf. Pentru participarea la aceasta competiţie inscrierile se fac pe website-ul clubului de golf: www.golfclubpaultomita.ro sau direct la secretariatul Clubului de Golf „Paul Tomita”.

 

Sponsorii competiţiei sunt: Compania Supremia Grup, Restaurantul Preciosa, Update Advertising.

Parteneri media: Ziarul Unirea, Revista Golf Life Style, alba24.ro, Realitatea Tv Alba lulia.

Compania Supremia Grup, infiintata in anul 2000 cu capital privat integral romanesc este liderul pieţei de ingrediente alimentare din România.

Supremia Grup, cu un număr de 190 angajaţi si doua puncte de lucru situate strategic in Bucureşti si Bacău, deţine un portofoliu de peste 1200 de clienţi activi din România dar si din Europa.

In acest moment compania Supremia traversează o perioada de dezvoltare accentuata, capacitatea fostului sediu central dovedindu-se a fi insuficienta. Noul sediu central al companiei – o investiţie de peste 9 milioane de euro – a fost inaugurat la inceputul anului 2011 o data cu aniversarea a 10 ani de activitate si este localizat in Alba lulia.

Cifra de afaceri a companiei a atins in anul 2010 pragul de 24 milioane de euro.

Imagini de la competia din acest an precum si de la competiţiile
anterioare gasiti pe www.supremiagolfcup.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea