Rămâi conectat

Curier Județean

Subvenția de 2,9 milioane de euro, pe 2017, pentru transportul public din Alba Iulia, va fi supusă aprobării consilierilor locali săptămâna viitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali din Alba Iulia vor dezbate și aproba în ședința de săptămâna viitoare proiectul de hotărâre privind plata contribuției din bugetul local al municipiului la Asociația de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local (AIDA-TL), pe anul 2017.

CL Alba Iulia01Suma propusă este de 13.278.100 de lei (aproximativ 2,9 milioane de euro), din care 10.638.100 de lei este contribuția privind cheltuielile neacoperite ale operatorului de transport iar 2.640.000 de lei este contribuția privind gratuitățile acordate pentru anumite categorii de persoane.

CITEȘTE ȘI: Prelungirea, fără licitație, a contractului pentru transport public local din Alba Iulia, în vizorul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

În aceeași ședință va fi supus spre aprobare și proiectul de hotărâre privind plata cotizației pe anul 2017 a Consiliului Local al municipiului Alba Iulia către AIDA-TL, respectiv suma de 111.318 lei reprezentând 1,5 lei/ locuitor/ an pentru toate localitățile care fac parte din asociație.

Reamintim că Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Alba – Transport Local (AIDA-TL) supervizează activitatea metropolitană a operatorului de transport din Alba Iulia, iar firma care asigură serviciul de transport public local este STP Alba Iulia, în urma contractului aprobat de Consiliul Local în luna august 2012.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea