Rămâi conectat

Sport

Sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj, vineri, ora 17.00| ”Viruşii verzi”, în faţa echipei conduse de Călin Moldovan, FC Bistriţa s-a retras din Seria a 5-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Vinerea Patimilor, pe „Arena CSO”, Metalurgistul Cugir întâlneşte Sănătatea Cluj, amfitrionii fiind invincibili în 2017 şi cu o serie de 11 întâlniri fără eşec, iar „viruşii verzi” reprezintă o echipă periculoasă pe terenuri străine în acest sezon, cu o singură înfrângere externă.

*Metalurgistul Cugir (locul secund, 42 de puncte) – Sănătatea Cluj (locul 5, 39 de puncte), în tur 4-1. „Roş-albaştrii” au pierdut la Recea primele puncte din retur, dar au urcat pe poziţia a doua a ierarhiei, cu o serie de invincibilitate ce cuprinde 11 partide. „Viruşii verzi”, conduşi de ex-uniristul Marius Semeniuc nu pot uita că în tur au suferit împotriva Metalurgistului prima înfrângere stagională, una la un scor categoric.

Amfitrionii nu au probleme de efectiv, în distribuţia adversă regăsindu-se jucători experimentaţi precum F. Lăzăreanu, Ciupe, D. Matei sau Ceaca (va lipsi Negru, fostul echipier al Cugirului, suspendat). Sănătatea este o adevărată „sperietoare” pentru echipele gazdă, în condiţiile în care în acest sezon a pierdut un singur meci în deplasare din cele 11 disputate (la Reghin, acum două runde), fiind a doua din serie în ierarhia punctelor externe (22 strânse). „Iarăşi avem un meci cu o echipă din fruntea clasamentului, o formaţie ce a suferit o singură înfrângere pe terenuri străine. Va fi foarte dificil, oponenţii dispun de câţiva jucători experimentaţi, însă sperăm să continuăm seria bună şi să câştigăm jocul. Este important pentru noi să ne consolidăm locul secund din clasament”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Atlfel, Seria a 5-a a rămas cu numai 14 competitoare, după retragerea „lanternei roşii” FC Bistriţa. În consecinţă, echipele vor câştiga la „masa verde”, iar Cugirul a scăpat de deplasarea din 13 mai (antepenultima etapă).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea