Rămâi conectat

Politică Administrație

Strategia USL Alba pentru dezvoltarea judeţului Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teodor Atanasiu, preşedintele PNL Alba şi Ioan Dîrzu, preşedinte al PSD Alba, lansează mâine, 15 martie 2012,  începând cu ora 18, la Sala de Conferinţe a hotelului Parc din Alba Iulia,Strategia de dezvoltare a judeţului Alba în perioada 2012-2016.

  • Analizând problemele sociale și economice în județul Alba, USL a identificat mai multe discrepanțe cauzate de factori locali sau istorici, pentru atenuarea cărora este important să se intervină în procesul de dezvoltare.
  • Din păcate, actuala conducere politică a județului Alba nu a luat nicio măsură în ultimii ani, pentru a atrage eficient fonduri publice care să ducă la dezvoltarea echilibrată a tuturor zonelor județului. Prea mult timp fondurile au fost alocate preferențial, primarilor PD-L, fiind ignorate cu bună știință necesitățile investiționale, în special în localitățile unde multe proiecte au fost începute și apoi au fost abandonate din lipsă de fonduri.
  • Atingerea obiectivelor programului elaborat de USL poate fi asigurată numai printr-un parteneriat solid între actorii politici responsabili și cei social-economici din cadrul județului Alba!
  • Citiţi textul integral al „Strategiei USL Alba” în ediţia tipărită a ziarului „Unirea” din 15 martie 2012

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea