Rămâi conectat

Curier Județean

ȘTIREA TA: Un cetățean din Sebeș reclamă superficialitatea de la spitalul din municipiu – ”Mătușa mea a primit un diagnostic greșit, după ce au fost încurcate radiografiile”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cetățean din Sebeș solicită mai multă atenție personalului medical din Spitalul Municipal Sebeș. Acesta a povestit situația în care a fost pusă mătușa sa, care a fost trimisă la internare cu un diagnostic greșit, după ce radiografia sa a fost încurcată cu cea făcută unei alte persoane:

”Pacienta este mătușa mea, în vărstă de 69 de ani. Are o boală legată de sistemul imunitar și este foarte expusă la pneumonii. De altfel a făcut în ultimul an aproximativ 5 pneumonii, motiv pentru care e și mai gravă eroarea comisă de cei de la Radiografie. Săptămâna aceasta, miercuri, a fost la spital la Sebes, cu trimitere de la medicul de familie, pentru radiografie. După o oră i-a fost dat filmul și recomandările scrise. Nu ceva foarte grav dar a fost recomandată internarea. A mers la medicul de familie după trimitere și a doua zi s-a dus la Alba, deoarece a mai fost acolo internată și este tratată de același medic care știe istoricul ei medical. Norocul ei a fost că trimiterea de la medicul de familie nu a fost Ok și nu i-au putut face internarea. Așadar s-a întors la Sebes pentru a merge după-masă la medic să ia o nouă trimitere. La scurt timp după ce a primit-o, a fost sunată să meargă din nou la spitalul din Sebeș, deoarece s-a comis o eroare, respectiv diagnosticul i-a fost pus după radiografia altui pacient”, ne-a scris cetățeanul.

Acesta concluzionează că, dacă nu se greșea biletul de trimitere, mătușa sa ar fi fost internată la Alba Iulia și ar fi primit un tratament conform diagnosticului eronat și speră că, după publicarea sesizării sale, cadrele medicale vor fi mai atente, astfel încât să nu treacă și alți pacienți prin situația expusă mai sus.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea