Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA. Șoferi nemulțumiți că DN75 a fost blocat, în localitatea Lupșa, din cauza organizării târgului de animale și a verificărilor sanitar-veterinare. Poziția DSVSA Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șoferii sunt nemulțumiți că DN75 a fost blocat, marți, pe raza localității Lupșa, din cauza organizării târgului de animale și acuză Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba că verificările lor afectează buna circulație de pe drumurile publice.

Pe de altă parte, șeful DSVSA Alba, Ioan Martin, a declarat, miercuri, contactat de ziarulunirea.ro, că inspectorii au obligația să verifice fermierii care intră cu animalele în târg, să se asigure că dețin toate documentele necesare pentru comercializarea acestora.

El a adăugat că fiecare târg din județ este verificat de inspectorii DSVSA, iar acestea încep la orele stabilite de primării, care sunt responsabile de organizare. DSVSA Alba are atribuții privind autorizarea lor.

Pe de altă parte, unii șofer se plâng că se circulă în coloană deoarece inspectorii DSVSA verifică animalele la intrarea în târg.

”DN 75 blocat in localitatea Lupșa, intre orele 6-7:30, cu ocazia targului de animale din localitate, in targ acceptandu-se accesul doar cu ora 6. In aceasta perioada s-au format km de cozi pe dn 75 pentru ca oraganele de control, in speta DSV sa verifice taranii veniti la targ cu animale, afectand buna circulatie auto pe dn 75 timp de aproximativ 2 ore! Aceste actiuni , afecteaza serios circulatia in aceste zone cu targuri de tara, inclusiv activitatea comerciala care va urma sa se desfasoare in targ, impunand aceste ore de acces in piata! Suntem in Romania si trebuie sa acceptam toate ineptille autoritatilor, ignorind alte legi in vigoare, inclusiv cea a circulatiei auto!”, a scris un șofer.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea